PhoneTransfer
Telefon til telefon Dataoverførsel, data Recovery, data Eraser

Sådan Clear Elementer fra ’Fortsæt Watching’ på Netflix

548
iMusic

Netflix har en masse shows at se og lige så mange film, herunder deres Netflix originaler. Selv efter blot en uge for at se Netflix, der er en stor chance for, at du har en håndfuld shows på din “fortsætte med at se” liste. Med denne funktion, du kan afslutte Netflix og vende tilbage til det senere uden at miste din plads. Så hvis du begynder at se en film og har at gøre gøremål, du kan samle op fra hvor du slap bagefter. Nogle shows er for godt til bare at se en gang selv - du måske ønsker at se en serie fra begyndelsen. Så, hvordan du sletter fortsætte med at se på Netflix?

Må ikke få os forkert; dette er en fantastisk funktion. Imidlertid, hvis du ønsker at starte en tv-udsendelse fra den første episode, så er der ingen funktion til rådighed specielt til at fjerne det fra din “fortsætte med at se” liste. Vi vil forklare de tricks til rent faktisk at rydde denne liste og fjern shows og film fra det.

PS: Også, klik for at finde ud af, hvordan man Gem Film fra Netflix, og Sådan får du vist privat browsing historie på iPhone såvel som hvordan du sletter opkald historie på iPhone.

Grunde til at Ryd “fortsætte med at se” Liste

Nedenfor er de mest almindelige årsager til brugere, der ønsker at lære, hvordan du sletter ’fortsætte med at se’ på Netflix.

  • Ser en Vis fra Episode One. Den øverste grund brugere har, er, at de ønsker at se et show fra begyndelsen. Når du ser en tv-udsendelse på Netflix og komme til den sidste episode, det ofte glitches og vises ikke, at du færdig med at se. Dette bliver et problem, fordi selv hvis du ser episode en igen, din fortsætte med at se liste vil stadig kun vise den sidste episode. Rydning af listen er den eneste måde at løse dette.
  • Nogen Else bruger dit Netflix-konto. Måske har du en ven, der låner din Netflix-konto, eller måske du dele det med din familie. Selvom Netflix har en sub-konto funktion, ikke alle bruger det. Så, hvis du ønsker at se noget, som en anden person allerede har, du bliver nødt til at rydde listen.
  • Dine “fortsætte med at se” Liste det for lang. Netflix er vært for hundredvis af film og tv-udsendelser. Selv hvis du bare se en enkelt episode af et tv-show, det vil blive hængende på fortsætte med at se. uheldigvis, du kan ikke fjerne det med lethed, og du bliver nødt til at slette den med en af ​​vores metoder.
  • Du færdig med at se det. Som vi sagde før, en fælles Netflix glitch er, at viser du er færdig med at se ikke fjerner sig fra din liste. Det kan være irriterende, hvis du har en lang liste over ting, du rent faktisk gjorde færdig ser.

Så, der er en håndfuld af grundene til at vide, hvordan at rydde elementer fra fortsætte med at se på Netflix. Uanset hvad din grund er dog, de løsninger, vi har til dig vil gøre jobbet. Mediefil du behøver at vide alt om gratis Netflix konto hack, her er til dig.

Metode #1 - How til Slet fortsætte med at se på Netflix ved Sletning Din Visning Aktivitet

Først, du kan prøve at slette din visning aktivitet. Dette nulstiller alle dine Netflix-konto historie, herunder de ting, du har set, og er midt i at se. Afhængigt af om du får adgang til Netflix på en pc eller mobil enhed, du bliver nødt til at bruge forskellige trin.

Sådan Slet Visning Aktivitet på Browser

For de Netflix abonnenter, der ser fra en browser på deres computer, er det nemt at slette din visning aktivitet. Følg nedenstående trin for at gøre det.

Trin #1 - Gå til Netflix.com og log ind med dine kontooplysninger.

Trin #2 - På det øverste højre hjørne af din browser, klik på pilen ved siden af ​​din profil.

Trin #3 - En drop-down menu vises, og du skal klikke på “Konto”.

Trin #4 - På næste side, finde og vælge “Visning af aktivitet” mulighed.

Trin #5 - Alle de film og episoder, der er på listen, vises. Gå gennem listen, og klik på ikonet Fjern ud for hver titel.

Selv hvis du ikke har Netflix app på din smartphone, du kan bruge disse trin på en browser app også. På den ene eller anden måde, dette er, hvordan du sletter ’fortsætte med at se’ på Netflix. At gøre dette på den mobile app er lidt anderledes.

Sådan Slet Visning Aktivitet på mobil

Netflix mobile app giver dig mulighed for at se film og tv-udsendelser på farten. Afhængig af din region og enhed, du kan også være i stand til at hente indhold til offline kiggeri. Her er hvordan til at tørre din liste fra app.

Trin #1 - Start Netflix applikation på din smartphone, og hvis du har brug for at, Log ind.

Trin #2 - Nederst til højre på app, trykke på “Mere” ikon.


Trin #3 - Fra afviklingskonti, der vises, Vælg din egen og derefter trykke på “Konto”.

Trin #4 - Du vil nu blive taget ud af den app, og en browser vil åbne. Netflixs “Konto” side vil nu blive vist på skærmen, og herfra, vælge “Visning af aktivitet”.


Trin #5 - Gå gennem din liste af shows og film, og fjern dem, du ønsker at slette fra din liste.

Disse trin er egnet til både iOS og Android-enheder. Når du følger disse trin, har du en klar liste og kan se shows fra begyndelsen med lethed. Den eneste fejl med begge disse metoder er, at hvis du ser en masse af Netflix-indhold, det vil tage et stykke tid.

Metode #2 - How til Slet fortsætte med at se på Netflix ved Oprettelse af en ny profil

En anden tilgang du kan tage, er at oprette en ny profil eller underkonto. Dette vil øjeblikkeligt tørre din visning aktivitet og anbefalinger. Følg nedenstående trin for at lære at klare elementer fra fortsætte med at se på Netflix ved at oprette en ny profil.

Trin #1 - Åbn en browser og gå til Netflix, og logger ind på din konto.

Trin #2 - Alle de profiler, som du allerede har, vil blive vist for dig at vælge. Klik på “Tilføj profil” at oprette en ny.

Trin #3 - Indtast et navn til profilen og ramte “Blive ved” knap.

Trin #4 - Du vil nu være i stand til at se serien på Netflix, som om det var første gang og uden nogen tidligere seer sporing.

Medmindre du virkelig værdsætter Netflix anbefalinger, som du får, dette er den mest effektive måde at tørre alt på din “fortsætte med at se” liste. Du behøver ikke at fjerne enkelte film og tv-udsendelser fra listen, det er hurtigere, og er bare nemmere overordnet.

Selvfølgelig, hvis du kun ønsker at fjerne bestemte ting fra listen, den første metode ville være bedre. Husk på, at med den standard Netflix abonnement vil du kun være i stand til at tilføje op til 5 underkonti.

Tips til Clearing Punkter fra fortsætte med at se

I årenes løb, Netflix har finetuning deres platform. Med deres opdateringer, de har gjort det meget lettere at opdage, hvordan man sletter ’fortsætte med at se’ på Netflix. Det sagt, her er et par tips, der vil gøre det endnu nemmere.

  • Fjern Series? Når du manuelt at fjerne episoder med den første metode, det kan hurtigt få frustrerende. I stedet for at gøre dette individuelt, du rent faktisk kan fjerne hele serien fra din visning aktivitet. Når du klikker på ikonet X på en episode, det “Fjern serie?” Knappen vises. Hvis du klikker på dette vil rydde alle af serien’ episoder fra din visning historie.
  • Giv hver bruger en profil. Hvis du deler Netflix konto med flere personer, såsom hvis du har en familie konto, er det absolut værd at oprette individuelle profiler. Dette vil holde alles visning historie separat og vil også betyde “fortsætte med at se” Listen er specifikke for dig. At gøre dette undgår behovet for at slette “fortsætte med at se” i første omgang.
  • Bruge en separat Visning Tracker. Måske din konto har det maksimale antal profiler. Hvis du ønsker at spore, hvad du ser, derefter bruge en app som “TVShow Time” at spore, hvad du har iagttaget manuelt.

Den mest nyttige af disse tips er “Fjern Series?” knap. Når du forsker, hvordan du sletter ’fortsætte med at se’ på Netflix, det vil spare dig fra tankelammende fjerne hver episode, og er meget hurtigere for.

At konkludere på, hvordan du sletter ’fortsætte med at se’ på Netflix:

Når du følger en af ​​disse vejledninger og lære hvordan man kan rydde elementer fra fortsætte med at se på Netflix, din liste vil være en meget klarere. At holde styr på dine shows, mens re-ser vil være lettere, som vil dele din konto. Ideelt, du skal oprette en ny profil, da dette er væsentligt hurtigere end at fjerne hver indgang. Imidlertid, Deres anbefalinger vil ikke være så nøjagtig, hvis du gør dette. Dette er ikke enormt skuffende, men det er stadig værd at bemærke,!

Udover, her, du vil finde ud af, hvordan man annullere HBO, hvordan annullere Starz, samt hvordan man annullere CBS al adgang tjeneste med lethed.

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi vil antage, at du er ok med dette, men du kan fravælge, hvis du ønsker. AcceptereLæs mere